VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wanneer kan ik mijn kleding inbrengen?

Dit kan alleen op afspraak. Bel of mail ons om een afspraak te maken. We plannen 20 mensen per week in.

Inbreng voorjaar/zomer kleding van januari t/m mei.

inbreng herfst / winterkleding van juli t/m december.

 • Hoeveel kleding mag ik per keer inbrengen?

Voor nieuwe klanten geldt dat zij maximaal 20 stuks mogen inbrengen.

 • Moet ik geld betalen om kleding in de winkel te hangen?

Nee, de kleding mag kosteloos in de winkel hangen.

 • Hoelang blijft de kleding in de winkel hangen?

Nenini neemt je artikelen in consignatie. De kleding hangt 8-10 weken in de winkel.

 • Welke kleding nemen jullie in?

Nenini neemt dames en heren kleding aan, die eigentijds is en netjes, schoon plus gestreken wordt aangeleverd. Ook schoenen en tassen nemen wij in.

Populaire merken dameskleding:  King Louie,  Airfield, Scotch & Soda, Maison Scotch, Silver, Josephine & Co, La Dress, Penn & Ink, studio anneloes zijn geliefd in de winkel.

Heren: G-star, Diesel, Jack & Jones, Chasin, Scotch & Soda, Denham, Hugo Boss, O'Neill, G-sus, Pallmall en Tommy Hilfiger.

 • Hoe kan ik de kleding het beste aanleveren?

Gewassen en gestreken. Het liefst in een grote tas of dozen. Niet in vuilniszakken, want dan kreukt de kleding sneller. Houdt alstublieft rekening met eventuele wachttijd bij drukte in de winkel.

 • Wat gebeurt er met de kleding nadat ik het heb ingeleverd?

De kledingstukken die we niet innemen krijg je direct mee terug. Je krijgt per mail een ontvangstbewijs van de ingenomen kleding (binnen 2 1/2 week). Indien je die niet ontvangen heeft neem dan even contact met ons op, aangezien er dan wellicht wat mis is met het email-adres.

 • Wat gebeurt er met de kleding die niet binnen 8 tot 10 weken verkocht zijn?

Wanneer je de kleding inlevert kun je bij inbreng aangeven of je de kleding terug wil als het niet verkocht is of het naar het goede doel mag worden doorgegeven. Nenini brengt kleding naar de Kledingbank.

 • Wat moet ik doen als ik mijn kleding die niet verkocht is, graag weer terug wil?

Als je hebt aangeven dat je de kleding terug wil, dan staat er in de mail die je na het inbrengen ontvangt een retourdatum. Vóór die datum kun je je kleding op komen halen. Als je later dan de retourdatum bent, kunnen wij niet garanderen dat je kleding nog bewaard is i.v.m. de beperkte opslagruimte. De kleding mag je dan zelf uit de rekken halen. Wij helpen uiteraard daar even bij.

 • Welk percentage van de verkoopprijs ontvang ik?

Bij verkoop van jouw items ontvang je 40% van de verkoopprijs.

 • Wanneer ontvang ik het geld van de items die verkocht zijn?

Ons kassasysteem houdt precies bij wat er verkocht is. Tot maximaal een half jaar na inbreng kun je contact met ons opnemen om het geld uit te laten betalen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de uitbetaling direct te laten verrekenen met de artikelen die je koopt in de winkel. Uitbetaling onder de  € 50,00 kunnen we contant in de winkel doen.

 • Wie bepaalt de verkoopprijs?

Nenini bepaald de prijzen. Wanneer we de prijs bepalen houden we vooral rekening met de conditie van het item en de huidige vraag en trends die wij signaleren. Mocht je toch een specifieke prijs willen hebben voor je item, dan kunnen we altijd even overleggen.

 • Kan de prijs nog veranderen?

Bij Nenini behouden wij ons het recht tot het wijzigen van prijzen, alsmede de mogelijkheid tot het vroegtijdig uit de verkoop nemen van de kleding.

 • Wie is er verantwoordelijk voor de ingenomen items?

Bij Nenini zijn wij zeer voorzichtig en dragen goed zorg voor de ingebrachte artikelen. Echter is het inbrengen van de kleding wel op eigen risico. Zoekgeraakte, gestolen of beschadigde artikelen kunnen door ons niet worden vergoed.

 • Mag kleding worden geruild?

Ja, de gekochte items mogen binnen 1 week retourneren als deze voorzien is van het aangehechte prijskaartje. Je kan dan wat anders uitzoeken of ervoor kiezen om je geld terug te krijgen.